Home / News / Vacature: Electrical Engineer
Vacature: Electrical Engineer Print E-mail

No translation available


 

DBR BV in Sliedrecht is de toonaangevende specialist in het ontwerpen, bouwen, in bedrijfstellen en onderhouden van hoogwaardige On-Site Power Systems/Generatorsets. We zoeken versterking en willen graag in contact komen met kandidaten voor de functie van:

 

• Electrical Engineer

 

De Functie

De DBR-Electrical Engineer ontwerpt in zijn rol als bedenker en realiseert in zijn rol als projectleider. Ontwerpen en realiseren liggen naast elkaar en maken dat je werk veelzijdig en afwisselend is. Je werkt aan hoogwaardige en soms complexe systemen zoals generatorbesturingen, verdelers, ATS- en UPS systemen, met leveranciers en afnemers in maritieme-, offshore- industriële markten en overheid (defensie).

Bij het ontwerpen werk je met moderne systemen en past digitale- en laagspanningstechnieken toe. Je zet single-line diagrammen en schema’s op in ‘SEE-Electrical’. Je werkt aan besturingsprogramma’s en testprotocollen. Je hebt contact met diverse afdelingen in het bedrijf.

Bij realisatie ben je in contact met opdrachtgevers en ondersteun je de productie door je kennis en met aanwijzingen, soms ben je op locatie om bijvoorbeeld bij commissioningwerk te assisteren.


Wat vragen we?

• Een afgeronde opleiding HBO-Elektrotechniek of MBO-Elektrotechniek niveau 4 met meerjarige-ervaring in het vakgebied.

• Werkervaring op elektrotechnisch gebied en kennis van besturingselektronica.

• Ervaring met SEE-Electrical.

• Bij voorkeur kennis van diesel- en generator techniek;

• Kennis van normen en internationale codes

• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wij bieden

DBR BV is een familiebedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. We streven naar continue verbetering in producten en processen. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd.

DBR biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaal & Techniek en bedrijfseigen regelingen. Je komt werken in een enthousiast team en een technische omgeving. Ben je geïnteresseerd? Schroom dan niet om aanvullende informatie op te vragen. We zijn telefonisch bereikbaar op nr. 0184-613200, vraag naar Gert Jan van Erkel, Manager Operations. Direct je CV met motivatiebrief opsturen kan natuurlijk ook naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , afdeling Personeelszaken, de heer Kees Kant.